Ballina Lajme

Votohet projektligji për shërbim në FSK

Kuvendi i Kosovës pas shqyrtimit të projektligjit të propozuara nga Qeveria e Kosovës, ka votuar Projektligjin për shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK).

Në sallë ishin 96 deputetë, po ashtu votuan pro 96 deputetë.

Përkrahje i kanë dhënë të gjitha partitë shqiptare, ndërsa deputetët e Listës Serbe e kanë kundërshtuar këtë projektligj dhe e kanë bojkotuar seancën.

You may also like