Shkencë

Sot ndahet çmimi “Shkencëtari i ri i vitit 2018”

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Shyqri Bytyçi sot do të marrë pjesë në ceremoninë e ndarjes së çmimeve të projektit “Shkencëtar i ri i vitit 2018”.

Ky çmim ndahet për nxënësit e klasave X-XII në komunën e Prishtinës dhe atë të Ferizajt në fushën e shkencave natyrore.

Ndarja e çmimeve bëhet në MASHT, nga ora 11:00.

You may also like