Ballina Lajme

Shërbyesit civilë të Komunës së Prishtinës hyjnë në grevë

Shërbyesit civilë të Komunës së Prishtinës kanë vendosur që të fillojnë grevën nga e hëna.

Vendimi është marr sot, për shkak se siç thonë me Projektligjin për paga, po shkelet parimi i pagës së barabartë.

Sipas një njoftimi për media, ata theksojnë se shërbyesit civil janë të pakënaqur dhe se kanë formuar këshillin grevistë.

Kosova po përballet me grevat më të mëdha që nga shpallja e pavarësisë, pasi në grevë janë të gjithë punëtorët e arsimit dhe ata të shëndetësisë.

Komunikata e plotë e shërbyesve civilë të Komunës së Prishtinë:

You may also like