Një grup nxënësish janë rrahur në mes vete në Istog, ku si pasojë lëndime të lehta kanë pësuar disa prej tyre.

Sipas Policisë, dy persona janë arrestuar. Me vendim të prokurorit, dy të dyshuarit e arrestuar pas intervistimit janë dërguar në mbajtje, ndërsa, të pesë të tjerët janë intervistuar dhe liruar. Rasti është duke u hetuar.

You may also like