Banorët e fshatit Hade sot do të protestojnë në shenjë pakënaqësie ndaj vonesës në procesin e zhvendosjes dhe anashkalimin e fshatit Hade.

Protestës i bashkohet edhe Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ), që si organizatë ka mbështetur të drejtat e këtyre banorëve.

Protesta do të bëhet në formë të organizuar, ndërsa nisja bëhet nga Shkolla “Fazli Grajqevci” prej orës 12:00, në fshatin Hade.

You may also like