Ballina Lajme

Prezantohet plani “Drejtësia 2020”

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, së bashku me kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi, kryesuesin e Këshillit Prokurorial të Kosovës, Blerim Isufaj, në një konferencë për media në të cilën do të prezantojnë planin e përbashkët “Drejtësia 2020”.

Konferenca do të mbahet në objektin e Qeverisë dhe në të do të marrin pjesë Ambasadori Amerikan Greg Delawie, Ambasadori i Britanisë së Madhe, Ruari O’Conoll, si dhe Cezary Michalczuck, shef i Sektorit të Sundimit të Ligjit në Zyrën e BE-së në Kosovë.

You may also like