Sindikata e punëtorëve të juridikaturës ka bërë të ditur se nga e mëkuara, të gjithë punëtorët e administratës së gjykatave dhe prokurorive të Republikës së Kosovës, do të hynë në grevë të përgjithshme.

Kërkesat e grevisteve janë rritja e pagave për 100 % , për rreth 2 mijë punëtorë të administratës dhe rregullimi i statusit të tyre.

You may also like