Ballina Lajme

Ky është personi që kreu vrasjen e trefishtë sot në Prishtinë

Një vrasje e trefishtë ka ndodhur sot në lagjen Dardania.

Një burrë ka vrarë gruan, nusen e djalit dhe më pas veten.

Në rrejte sociale është publikuar fotografia e burrit i cili dyshohet se kreu vrasjet.

Emri i tij është Hasan Krasniqi.

Ndërkohë në banesën ku ka ndodhur krimi janë prezente ekipet e forenzikës dhe po pritet nxjerrja e trupave.

Prokuroria ka njoftuar se dorasi kishte probleme mendore duke shtuar se ai më herët kishte ushtruar dhunë në familje.

You may also like