Ballina Lajme

Isa Mustafa mbështet transformimin e FSK-së në ushtri

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka mirëpritur miratimin e draft-ligjit për shndërrimin e  FSK-së në Forca të Armatosura të Kosovës.

Përmes një status në “Facebook”, Mustafa ka thënë se FSK-ja meriton përkrahjen e të gjithë spektrit politik.

Postim i plotë:

Themelimi i ushtrisë, i cili filloi sot me procedurat parlamentare, do të jetë një fitore e rëndësishme e Kosovës, por edhe e SHBA-ve, të cilat e përkrahën këtë proces krahas mbështetjes së tyre të fuqishme në ngritjen e FSK-së si forcë moderne. FSK si ushtri e Kosovës, meriton të ketë përkrahjen e të gjithë qytetarëve të saj, të bëhet pjesë e merituar e NATO-s dhe faktor i rëndësishëm i ruajtjes së paqes dhe stabilitetit në botë. IM

You may also like