Kulturë

Hapet ekspozita për Ish-Presidentin Ibrahim Rugova, merr pjesë Thaçi

Muzeu i Kosovës – Sektori i Historisë sot do të hapë ekspozitën historike me titull: “Kontributi i Presidentit Historik Dr. Ibrahim Rugova në Shtet formimin e Kosovës”, me bashkautor Sadik Krasniqi dhe Besnik Rraci.

Kjo ngjarje organizohet me rastin e ditës së Presidentit të Republikës së Kosovës. Ekspozita do të hapet në orën 13:00.

Në hapjen e kësaj ekspozitë do të marrë pjesë edhe Presidenti Hashtim Thaçi.

You may also like