Tech & Auto

Facebook vjen me një ndryshim të madh

Facebook po teston një tipar të ri që lejon përdoruesit të ndajnë ngjarjet në Facebook direkt në tregimet e tyre.

Ky tipar po testohet në Shtetet e Bashkuara, Meksikë dhe Brazil, por mund të përfundojë edhe më gjerë.

Plani është që njerëzit t’i ndajnë ngjarjet që janë të interesuara drejtpërdrejt nga storia e tyre në Facebook.

Miqtë e tyre pastaj mund të klikoni në faqen e ngjarjes dhe tu tregojnë miqve të tyre nëse ata janë gjithashtu të interesuar të marrin pjesë. Kjo mund të jetë veçanërisht e dobishme për ngjarje të mëdha publike.

“Përpjekja jonë për të kaluar Facebook nga News Feed së pari në tregimet e para nuk ka qenë aq e qetë sa unë shpresoja,” ka thënë Zuckerberg.

You may also like