Ballina Lajme

Dy aksidente fatale dhe 1095 gjoba për 24 orë në Kosovë

Një mijë e 95 gjoba dhe dy aksidente me fatalitet kanë ndodhur gjatë ditës së marte në Kosovë.

Përmes raportit 24 orësh, Policia ka bërë të ditur se dje kanë ndodhur gjithsej 56 aksidente, 23 prej tyre përfunduan me të lënduar, 31 pa të lënduar, si dhe dy me fatalitet.

31 persona janë arrestuar, 21 janë dërguar në mbajtje si dhe 5 të tjerë në vuajte të dënimit.

You may also like