Tech & Auto

Bie nga sistemi ky shërbim i “Google”

Aplikacioni ‘Google Calendar’ ka rënë totalisht nga sistemi, duke lënë njerëzit pa përcaktuar ndonjë orar.

Aplikacioni dhe faqja e internetit duket se kanë rënë për arsye të pashpjegueshme, njofton ‘The Independent’, transmeton lajmi.net.

“Not Found,” shfaqet në ekranin e përdoruesve. “Error 404.”

Problemi ishte veçanërisht i shprehur në Britaninë e Madhe, në Evropën kontinentale dhe në SHBA, me disa probleme të raportuara në Amerikën e Jugut, sipas faqes së internetit Downdetector.

You may also like