Ballina Fokus Lajme

Besimtarët e parë nga Kosova arrijnë në Mekë

Besimtarët myslimanë të parët që janë nisur nga Kosova për në Mekë, kanë arritur mirë. Kështu është bërë e ditur përmes një postimi në webfaqen e Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës.

“Grupi i parë i besimtarëve nga Kosova të cilët do të kryejnë Haxhin ishin nisur dje.

Përfaqësuesit nga drejtoria e Haxhit në Bashkësinë Islame të Kosovës kanë dalë në pritje të besimtarëve dhe kanë filluar menjëherë me akomodimin e tyre në hotel.

Bashkësia Islame e Kosovës njofton se fluturimet e tjera do të bëhen sipas orarit të paraparë.”

You may also like