Lajme Rajoni dhe Bota

400 miliardë dollarë dëme për 7 vite lufte në Siri

Lufta që po zgjat për më shumë se shtatë vjet në Siri ka kushtuar rreth 400 miliardë dollarë, njoftuan sot Kombet e Bashkuara.

Vlerësimi i organizatës globale erdhi pasi më shumë se 50 ekspertë sirianë dhe ndërkombëtarë u takuan në Bejrut, organizuar nga Komisioni Ekonomik dhe Social i Kombeve të Bashkuara për Azinë Perëndimore (CESAO), njoftojnë mediat franceze.

You may also like