Lajme

28 vjet nga miratimi i Kushtetutës së Kaçanikut

Sot bëhen 28 vjet nga miratimi i Kushtetutës së Republikës së Kosovës, e njohur si Kushtetuta e Kaçanikut.

Delegatët e Kuvendit me 7 shtator të vitit 1990 në rrethana tepër të jashtëzakonshme miratuan aktin më të lartë juridik të shtetësisë së Kosovës, Kushtetutën.

Sot, delegatët e kujtojnë atë si akt historik dhe të guximshëm që u bë atë kohë.

You may also like